Hans Lavrids Knudsen tiltrådt som ny golfmanager i Lübker Golf Klub

Lübker Golf Klub har som et led i planer for en kraftig udvikling af klubbens aktiviteter ansat Hans Lavrids Knudsen som golfmanager med tiltrædelse den 16. marts 2020.

Hans er en kendt skikkelse i danske golfkredse, idet han gennem de seneste 30 år har bestridt flere chefstillinger i branchen, herunder 25 år som direktør for Acushnet Danmark, som er producenten bag de store brands Titleist og Footjoy. Derved har han færdedes rundt i alle landets golfklubber og netværk omkring sporten.

”Med sin store ledelseserfaring, kendskab til sporten og evne til at servicere kunder på alle niveauer, er vi i klubben glade for og overbeviste om, at vi har fundet en daglig leder af klubbens aktiviteter, som er langtidsholdbar”, udtrykker klubbens formand Thomas Kylling.

Hans Knudsen siger selv: ”Jeg er kommet på Lübker Golf Resort lige siden det fantastiske anlæg åbnede. At jeg nu står her og har mulighed for at arbejde i de skønne opgivelser, og være med til at præge udviklingen på og omkring et af Europas fineste golfanlæg, er jeg utroligt glad for. Jeg glæder mig nu til at møde medlemmer, greenfee spillere, opholdsgæster, leverandører og erhvervskunder. Potentialet i Lübker Golf Klub og resortet som helhed er stort og uforløst, og jeg håber, at jeg med mine kompetencer, energi og mit netværk kan yde et godt bidrag til at forløse potentialet i de kommende år”.

Hans Knudsen tiltræder på et tidspunkt, hvor golfbranchen og den øvrige sports- og oplevelsesøkonomi oplever midlertidig turbulens i konsekvens af Covid-19 virussens indtog.