Accommodation manager søges til Lübker Golf & Spa Resort


Lübker Golf & Spa Resort tilbyder en spændende stilling, hvor den rette profil vil få ansvaret for vores koncept for udlejning og ophold i ferieboliger på resortet.

Opgaverne vil dels bestå i at optimere udlejningskonceptet og dels at udvikle attraktive opholdspakker, som inkluderer resortaktiviteter som eksempelvis golf, wellness og forplejning.

Få stor indflydelse på den videre udvikling


Der er p.t. 150 privatejede ferieboliger i resortet, som i løbet af de kommende år forventes øget betydeligt. En voksende andel af disse ferieboliger forventes at indgå i udlejningskonceptet, idet der samtidig planlægges udvidelse med egentlige hotelværelser.  

Du vil i denne position få en betydelig rolle i Lübkers kommende vækstrejse og have stor andel i at sikre solide lejeindtægter til boligejerne samt rigtig gode kvalitetsoplevelser for gæsterne. Bag dig har du et hold af entusiastiske kolleger, som står sammen og hjælper hinanden på tværs i en virksomhed med et solidt kapitalgrundlag.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Sikre overnatningskapacitet via indgåelse af udlejningsaftaler med boligejere.
 • Løbende optimering af koncept for udlejning af ferieboliger.
 • Udarbejde opholdspakker med resortaktiviteter/-faciliteter.
 • Sikre optimal belægning via egne og øvrige bookingkanaler.
 • Planlægning af årshjul for aktiviteter samt salg og markedsføring heraf.
 • Ansvar for opdatering af IT-systemer til brug for aktiviteterne.
 • Salg/booking og servicering af opholdsgæster.
 • Kvalitetscheck og servicering af udlejningsboligerne i samarbejde med den tekniske chef.

 

Din baggrund og kvalifikationer

 • Du har måske en logistikmæssig eller forrentningsorienteret uddannelse på cand.merc. niveau, eller en akademiuddannelse inden for turisme/serviceerhvervene.
 • Du har ideelt set erfaring med udlejning af ferieboliger eller opholdspakker, men vigtigst er erfaring fra et job, hvor du er vant til at optimere og koordinere aktiviteter i en foranderlig hverdag.
 • Du har en stærk økonomisk forståelse og drives af succeskriterier som vækst og gæstetilfredshed.
 • Du er selvkørende, ansvarsfuld og struktureret.
 • Du er glad, ukompliceret og vigtigst af alt serviceminded.
 • Du har blik for samspillet mellem eget område og virksomhedens øvrige aktiviteter og vægter ligeledes det gode samarbejde med eksterne partnere højt.
 • Du har IT-flair og bred erfaring med bookingsystemer (gerne Picasso).
 • Du har gode sprogkundskaber (engelsk og nordiske sprog).

 

Vi søger en langvarig relation, hvor du er indstillet på at lægge alle kræfter i at lære resortets setup og organisation grundigt at kende, så du på et ideelt grundlag kan bidrage med løsninger, som sikrer både en god belægningsprocent samt glade gæster og boligejere.ANSØGNING

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Carl Aage Nielsen på tlf. 20280090.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på det helt rette match. Vi inviterer løbende til samtale, så send hurtigst muligt din ansøgning, CV og andre relevante bilag på mail til Carl Aage Nielsen på can@lubker.com

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Lübker Golf & Spa Resort


Lübker Golf & Spa Resort udgør pejlemærket for golf-, wellness- og familieoplevelser i særklasse. Dejlige ferieboliger, betagende natur, 36 golfhuller med tilhørende træningsfaciliteter, et luksuriøst wellnessområde samt delikate madoplevelser er alt sammen med til at sikre vores gæster et enestående ophold.

Resort med ambitiøse udviklingsplaner

Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane. Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.