Medarbejder med udpræget salgstalent


Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane.

Til at give vores gæster en fantastisk service søger vi en kollega i Golf Front Office – gerne en golfspiller.

Er du vores nye front desk kollega?


Er du en passioneret sælger med en forkærlighed for at levere fremragende kundeservice? Har du erfaring med at betjene gæster, og ønsker du at arbejde på et af Danmarks mest prestigefyldte golfanlæg? Så er du den ideelle kandidat, vi leder efter!

Med tiltrædelse snarest muligt søger vi en dedikeret og engageret person til at drive proaktivt salg og levere enestående serviceoplevelser. Du vil indgå i vagtplanen i Golf Front Desk – herunder minimum 2 weekender pr. måned i golfsæsonen.

Dine primære opgaver vil bestå af:

  • Betjene golf- og resortgæster
  • Drive proaktivt salg af golfrelaterede produkter på resortet
  • Arbejde struktureret med forskellige IT- og booking systemer
  • Det forventes, at du er fleksibel og villig til at hjælpe til, hvor der er behov

Hvis du er en dygtig sælger og kan mestre at arbejde i et dynamisk miljø med skiftende arbejdstider, så er dette din mulighed for at være med til at forme den spændende fremtid, som Lübker Golf & Spa Resort står overfor.

Drømmer du derudover om at have en fantastisk golfbane som dit kontor samt indgå i et team af super engagerede kolleger, så tøv ikke med at søge dette job.Send din ansøgning allerede i dag


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte golfmanager Hans Knudsen på 51 80 85 22 eller hk@lubker.com

Vi ønsker en snarlig ansættelse og inviterer løbende til samtale, så send hurtigst muligt og senest den 25. april 2024 dit motiverede CV på mail til:

hk@lubker.com


Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Golf-, wellness- og ferieoplevelser i særklasse


Resort med ambitiøse udviklingsplaner

Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa & wellness, badeland, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, som flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane. I august 2024 lægger Lübker baner til det store golfevent Danish Golf Championship, DP World Tour.

Virksomheden beskæftiger p.t. omkring 40 fastansatte. Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt.