Kok med et godt tag på det nordiske køkken


Har du et godt tag på det nordiske køkken? Og vil du lave lækkert mad til vores gæster i brasseriet, caféen samt til konferencer og selskaber? Der er fart på i vores populære køkken, så nu leder vi efter dig som vores næste stjernekok. Du bliver en del af et tæt og velfungerende team med plads til masser af humor.

Du skal være kok hos Lübker, hvis du vil:

  • Have stor indflydelse på menuen
  • Være en del af et team, som arbejder godt sammen og nyder hinandens selskab
  • Have adgang til de mange goder på resortet – såsom wellness- og golffaciliteter

Lav mad til brasserie, café, konferencer og selskaber


Fra vores store køkken tilbereder du størstedelen af råvarerne selv, men du står også i vores caféområde og laver det enkle måltid. Du får stor indflydelse og er med til at bestemme vores a la carte menu. Til selskaber – fx konfirmationer, bryllupper og koncerter – laver du drømmemenuen, som passer til lejligheden. Du kommer til at arbejde i et moderne køkken med bl.a. to kokkekolleger, og vi spørger også dig, når vi køber nyt udstyr.

Nyuddannet eller erfaren

  • Du kan både være en nyuddannet eller erfaren kok – så længe du er velbevandret i det nordiske køkken, tager ansvar og har viljen til at lære nyt.

  • Du har lyst til at arbejde i et team, hvor du selv tager initiativ og går selvstændigt til opgaverne.

  • Du kan både smøre en lækker sandwich og lave mad til den helt store bryllupsmenu.

Nyd de mange goder ved at arbejde på et luksusresort

Når du først er blevet en del af vores fantastiske køkkenteam, så følger der en lang række af goder med. Du kan bl.a. benytte vores spaområde eller subtropiske bad. Og har du lyst til at spille golf på en af Danmarks bedste baner eller leje et af de flotte lokaler til en fest, så er det med personalefordele. I teamet tager vi også ud og spiser sammen og holder sommer- og julefest.Send din ansøgning allerede i dag


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Køkkenchef Janni Sørensen på tel. 40369287.

Vi inviterer løbende til samtale, så send hurtigst muligt din ansøgning på mail:
kitchen@lubker.com 

 

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

"Plads til masser af humor"


"Vi har det rigtig godt sammen i teamet, og selvom vi har travlt, er der plads til masser af humor. Og har du en spændende ny idé til menuen, så giver du den bare gas,” fortæller Janni, som er køkkenchef.

Resort med ambitiøse udviklingsplaner

Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane. Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.