Vi søger en medarbejder til teknisk afdeling


Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane.

Til vedligehold af vores bygninger og områder søger vi til teknisk afdeling en medarbejder til forefaldende arbejde og vedligehold både indendørs og udendørs.

Har du hænderne skruet rigtigt på, eventuelt et godt kendskab til elektrikeropgaver, og trives du i en hverdag med mange forskelligartede gøremål? Så kan Lübker måske være den rette arbejdsplads for dig.

Vi tænker, at du har en god, bred viden og relevant erfaring omkring praktisk arbejde, og gerne med en elektriker- og/eller ejendomsserviceteknisk uddannelse. Der er tale om en fuldtidsstilling – eventuelt på sigt med ledelsesansvar i afdelingen. 

Arbejdsopgaverne favner bredt som eksempelvis:

  • Tjek og tilsyn af tekniske installationer
  • Vedligehold af bassiner og faciliteter i subtropisk bad og spaområdet
  • Tilse og vedligeholde resortets ferieboliger
  • Mindre håndværksmæssige forefaldende opgaver


Vi kan tilbyde et job, hvor du bliver en vigtig del af et team på 4 faste medarbejdere inklusiv dig selv. Du skal kunne se dig selv i en afdeling, hvor vi sætter kvalitet, flid, god stemning og humor højt, og hvor dagene sjældent er ens.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge inden for tidsrummet kl. 7.00-15.00. Eftersom vi er et resort, der altid holder åbent, så skiftes vi i afdelingen til at bemande weekenderne, og du vil således indgå i en vagtordning/tilkaldevagt med arbejde hver tredje weekend. Det kan være en fordel at bo i umiddelbar nærhed til resortet, som er beliggende i Nimtofte på Djursland.

Løn og ansættelsesvilkår tilbydes i henhold til gældende overenskomst.Send din ansøgning allerede i dag

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Niels Bonkegaard på tlf. 2094 0677.

Vi ønsker en snarlig ansættelse og inviterer løbende til samtale, så send hurtigst muligt din ansøgning på mail til: nb@lubker.com  


Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Resort med ambitiøse udviklingsplaner

Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.