Wellness manager søges til Lübker Golf & Spa Resort


Lübker Golf & Spa Resort tilbyder en attraktiv lederstilling, hvor den rette profil vil få det overordnede ansvar for aktiviteterne i wellnesshuset Lübker Square. Stillingen indebærer dels at være frontfigur i forhold til den daglige drift såvel dels at bidrage til den videre udvikling med nye faciliteter, aktiviteter og events.

Få stor indflydelse på den videre udvikling


Du vil få en spændende position som en del af virksomhedens ledergruppe, og du vil have stor indflydelse på udvikling af resortet som en topklasse destination for såvel dags- som opholdsgæster. Bag dig står et entusiastisk team i en virksomhed med et solidt kapitalgrundlag.

Vi søger en stærk og empatisk leder med økonomisk forståelse og en god portion erfaring inden for hospitality branchen. Du skal have en oprigtig interesse i andre mennesker, være god til at motivere og uddelegere og samtidig gå foran, når det gælder om at levere en ekstraordinær god service

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Daglig drift af husets aktiviteter (spa, behandlinger, subtropisk bad, holdtræning og fitness) – herunder også budget, prissætning, åbningstider, bemanding m.v.
 • Konceptudvikling med henblik på at skabe succes og vækst i omsætningen.
 • Ledelse af en personalegruppe bestående af teamkoordinatorer, receptionister, spaværter, behandlere og holdundervisere.
 • Planlægning af årshjul for aktiviteter.
 • Kvalitetssikring af hele husets fremtoning.
 • Varetagelse af samarbejdet med ferieboligejere i resortet, interessenter samt andre samarbejdspartnere.

Din baggrund og kvalifikationer

 • Du har mange års erfaring inden for serviceindustrien/hospitality branchen.
 • Du har sans for forretning og blik for samspillet mellem resortets forskellige aktivitetsområder.
 • Du er en passioneret, motiverende og rolig lederfigur, der forventer engagement fra dit team, og du formår at sætte individets kompetencer i spil.
 • Du lever dig altid ind i gæstens behov og har en professionel, tillidsvækkende og venlig fremtoning.
 • Du har gode IT-kundskaber og erfaring med bookingsystemer.
 • Du har gode sprogkundskaber (engelsk og nordiske sprog).

 

Vi søger en langvarig relation, hvor du er indstillet på at lægge alle kræfter i at lære resortets setup og organisation grundigt at kende, så du på et ideelt grundlag kan byde ind med idéer og sparring til både driften og de ambitiøse udviklingsplaner, der ligger foran os.

 Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Carl Aage Nielsen på tlf. 20280090.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på det helt rette match. Vi inviterer løbende til samtale, så send hurtigst muligt din ansøgning, CV og andre relevante bilag på mail til Carl Aage Nielsen på can@lubker.com

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Lübker Square - Spa & Wellness for alle livsnydere


I den sydlige del af Lübker Golf & Spa Resort ligger Lübker Square, en 3.500 m2 stor wellness-oase med indendørs og udendørs Spa & Wellness, Subtropisk Bad, fitness, café, selskabs-, møde- og konferencefaciliteter samt en stor tagterrasse til arrangementer og større events.

Resort med ambitiøse udviklingsplaner

Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane. Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.