Ole Olsen ny direktør hos Lübker Golf Resort


Det er en yderst erfaren direktør, der i fremtiden skal lede Lübker Golf Resort med ét af Europas bedste golfanlæg og Østjyllands største private spa- og wellness center beliggende i et 200 hektar stort naturområde.

"Vi har fundet den helt rigtige person til at stå i spidsen for drift og udvikling," fortæller ejeren, Carl Aage Nielsen. "Han skal, sammen med vores engagerede team, være med til at realisere vores ambitiøse planer om en betydelig udbygning af aktiviteterne, blandt andet med etablering af hotel og en væsentlig forøgelse af antal ferieboliger i resortet. Ole har samlet en meget stor viden inden for drift og udvikling i oplevelsesindustrien."

Ole Olsen Direktør Lübker Golf Resort

Lang hotelkarriere

De nuværende omkring 70 medarbejdere i højsæsonen samt resortets mange samarbejdspartnerne kan se frem til en direktør med solid erfaring og gode resultater bag sig. Ole har gennem 18 år været direktør i en række større hotelkæder og kommer fra en stilling som direktør hos Scandic i Aarhus. Han har tidligere ledet nichehotellet Ebeltoft Strand og har desuden fire år på Hotel D’Angleterre i København med i bagagen.

Lübker bolig luftfoto

Aktivt helårsresort

Planerne for den videre udvikling af resortet har allerede været under opsejling i et stykke tid. "Lübker Golf Resort er meget mere end golf i verdensklasse. Det er unikke gæsteoplevelser midt i den smukke natur på Djursland. Det er et sted med store udviklingsmuligheder og et stort uforløst potentiale som helårsresort i fremtiden," slår Ole fast.

"Det handler om etablering af hotel, nye ferieboliger og en række nye aktiviteter, der alle understøtter vores forretning og gæsternes forventninger. Jeg glæder mig til, sammen med ejeren og resten af teamet omkring Lübker, at tage fat på denne spændende opgave," pointerer han.

Bæredygtigt fundament


"Vi har nu et bæredygtigt fundament på plads, og jeg ser frem til, at Ole skal stå i spidsen for at realisere vores kommercielle potentiale og udvikle resortet til at være blandt de allerbedste," siger Carl Aage, som selv forventer at trække sig ud af direktionen i løbet af 2021.