Skræddersyede golfpakker til grupper

Skal jeres kommende gruppeudflugt være en hyldest til golf i særklasse? Så kast jeres opmærksomhed mod vores formidable tilbud til golfgrupper. Vi skræddersyr golfpakker, der passer perfekt til grupper af enhver størrelse – om I skal arrangere en arrangere en dame- eller herretur, en tur med kolleger eller noget helt tredje.

Lübker Golf & Spa Resort – boliger med flot udsigt til banen

Faciliteter fra øverste hylde

Med resortets ideelle beliggenhed og enestående faciliteter er jeres golfophold garanteret en succes fra start til slut.

Udover fornøjelsen ved at spille på en af landets førende golfbaner, forkæler vi jer med komfortabel indkvartering i flotte ferieboliger samt udsøgt forplejning, skræddersyet efter jeres præferencer. Alt dette leveret med en professionel og imødekommende service.

Førsteklasses baner følger med i golfpakken

Vores resort er stolt af at huse en af Danmarks bedste golfbaner, designet af Robert Trent Jones II. Med 27 imponerende golfhuller vil I opleve udfordringer og spænding på højeste niveau – ideelt for gruppeudflugter,  turneringer og golfophold af flere dages varighed.

Lübker Golf Course er kendt for at stå fremragende lige fra den tidlige sæson og hele vejen igennem året. Faktisk er den spilbar året rundt.

Markedets bedste radarteknologi

Uanset om I er erfarne golfspillere eller nybegyndere, vil vores topmoderne udstyr og hjælpe jer med at nå jeres fulde potentiale – både som enkeltperson og som gruppe. Såvel i Indoor som på vores driving range med overdækkede udslagsbåse kan I benytte jer af Trackmans radarteknologi, der blandt andet giver præcise målinger på slagets længde og retning.

Restaurant Lubker

Kulinariske Oplevelser

Glæd jer til smagsoplevelser der matcher kvaliteten på golfbanen, når vores Brasserie forkæler jer med lækre måltider og forfriskende drikkevarer. Mens I drøfter dagens bedrifter på banen, kan I nyde vores varierede menu, der spænder fra populære caféretter til gourmetoplevelser – perfekt til at tilfredsstille enhver smag i gruppen.

Komfortabel indkvartering

Vores hyggelige boliger er rummelige og skaber den perfekte ramme for afslapning til alle. Lejlighederne består af 2 værelser med hver 2 sengepladser, badeværelse, stue, køkken samt altan/terrasse. Der er plads til 4 personer i hver lejlighed, og enkelte feriehuse har 6 sengepladser.

Til større grupper kan vi tilbyde udlejning af vores gårdhus med 10 dobbeltværelser, et stort dobbeltkøkken, 2 badeværelser og en stor opholdsstue.

Professionel service til golfgrupper


Vores dedikerede personale er klar til at hjælpe med at planlægge og koordinere hvert aspekt af jeres golfophold. Fra indkvartering og måltider til tee-tider og aktiviteter, vil vi sikre, at jeres gruppeevent forløber problemfrit og mindeværdigt.

Send en forespørgsel


Udfyld felterne i nedenstående formular – så kvitterer vi med et tilbud. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG