Wellness og tosomhed i skønne rammer

Forkæl dig selv og en du holder af med et spaophold


Leder du efter et skønt spaophold i Jylland for 2? Måske ønsker du at overraske din partner, mor eller en god ven med et tiltrængt afbræk fra hverdagen. Hos Lübker har vi komplette spaophold for 2 personer – designet netop til jer, der ønsker forkælelse og ro til at nyde hinandens selskab.

Parferie med wellness - 2 personer i boblebad/jacuzzi

Wellness for krop og sjæl

Du kan sammen med din ledsager glæde dig til et ophold med spa, overnatning, morgenmad og middag samt mulighed for skønne wellnessbehandlinger. Forbered jer på afslapning for krop og sjæl, endda i naturskønne omgivelser.

Lübker spafaciliteter – 2 personer skåler i champagne i vildmarkskar

Spaoplevelser for enhver

Forestil at fordybe jer i en 3.500 m2 wellness-oase og nyde et glas champagne i vildmarkskaret på vores rooftop med udsigt til Djurslands smukke natur. I Lübker Spa & Wellness er der fokus på ultimativ afslapning for krop og sjæl. Læs mere om, hvad der gemmer sig af spafaciliteter og skønne spa-behandlinger hos os, som I kan nyde sammen.

Spabehandlinger hos Lübker – 2 personer får massage / dobbeltbehandling

Hvad inkluderer et spaophold for 2 på Lübker?

Vores spaophold for 2 inkluderer overnatning i en hyggelig feriebolig beliggende mellem smuk skov og golfbaner. I har adgang til Lübker Spa & Wellness, hvor I finder to etager med faciliteter til ren velvære.

I kan vælge mellem pakker, der inkluderer alt fra tapas, lækker morgenmad og gourmetoplevelse i vores Brasserie til plejende krops- og ansigtsbehandlinger, der forskønner jeres ophold.

Gavekort til spaophold for 2


Overrask din partner eller nogen du har kær med et gavekort til et spaophold for 2. De vil helt sikkert sætte pris på et tiltrængt afbræk med wellness, afslapning og tosomhed.

Forskellige muligheder for spaoplevelser for 2

Klik på linket herunder og find vores aktuelle tilbud på jeres næste wellness-eventyr.

Få et tilbud på ophold for 2 med spa

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG