Et plejende ophold med spa og massage


Det kan være tiltrængt at finde tid til et luksuriøst afbræk fra hverdagen. Hos Lübker finder du det perfekte spaophold med massage og middag inkluderet, så du kan trække stikket fra hverdagens trummerum, læne dig tilbage og nyde ren forkælelse.

Spa faciliteter hos Lübker

Find det perfekte wellness-ophold

Når du vælger et af vores ophold med spa og massage, kan du glæde dig til overnatning i en hyggelig feriebolig beliggende i smuk natur, adgang til spafaciliteter i to etager og mulighed for en skøn massage eller wellness-behandling.

Der er samtidig rig mulighed for forkælelse af smagsløgene med en lækker morgenmad, frokost i vores café eller en gourmetoplevelse med årstidens råvarer i vores restaurant Brasseriet.

Spabehandling – massage hos Lübker Spa & Wellness

Massage og spabehandlinger for enhver smag

Vi tilbyder professionelle behandlinger og massager baseret på både forskønnelse, forkælelse og velvære til ansigt, krop og sind. Du og din krop skal følges ad resten af livet, og derfor er det vigtigt at passe godt på den. Vores massage-behandlinger tager udgangspunkt i netop dig, din krop og dine personlige behov og skræddersyes af vores dygtige behandlere med nøjagtig de produkter, der passer til dig.

Alle vores behandlinger er udført med Amazing Space produkter og teknikker. Opdag vores forskellige behandlinger, hvor der også er mulighed for par massage.

Spabehandlinger hos Lübker – 2 personer får massage / dobbeltbehandling

Massagebehandlinger for 2 på samme tid

Vores superflotte behandlerrum indbyder til dobbeltbehandlinger. Tag fat i din kæreste, veninde, søster eller mor, så I sammen kan nyde fx en Japansk Lifting, som giver et magisk, naturligt ansigtsløft.

Forinden behandlingen kan I fordybe jer i vores 2-etages spaafdeling, hvor der er fokus på ultimativ afslapning for krop og sjæl. Glæd jer til at komme ned i gear i dampbadet, blive gennemvarmet i saunaen eller nyde en drink i et af vores vildmarkskar på rooftop med udsigt til Djurslands smukke natur. 

Forskellige muligheder for spaophold

Klik på linket herunder og find vores aktuelle tilbud på jeres næste wellness-eventyr.

Få et tilbud på ophold med spa og massage

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG