Sponsormuligheder


Vi tilbyder en række forskellige sponsoraftaler for at imødekomme dig og din virksomhed, således begge parter får værdi i et partnerskab. En sponsoraftale kan sammensættes ud fra forskellige beløb og former for eksponering af virksomheden.


Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne, så lad os tage en uforpligtende snak.

Sponsor i Lübker Golf Resort

Ønsker du at høre mere om sponsorat i Lübker Golf Resort, så tag fat i:
Carl Aage Nielsen | Tel.: 20280090 | Mail: can@lubker.com 


Sponsor i Lübker Golf Klub

Ønsker du at høre mere om sponsorat i Lübker Golf Klub, så tag fat i:
Hans Knudsen | Tel.: 51808522 | Mail: hk@lubker.com 

Ny sponsor i 2023

Clevr Car Leasing

Vi har valgt at blive sponsor i Lübker, da vi udover at have et langt og personligt forhold til klubben, mener at vores brand og produkt spiller godt sammen med Lübker, og vi derfor stolt vil sætte vores navn og logo frem i klubben. 

Vi har allerede en del Clevr kunder på resortet og ser et større kundepotentiale i Lübker netværket.

→ Læs mere om Clevr her

Lodge Bygning

Ny sponsor i 2023

Kvist ApS

Vi er efter mange års pause begyndt at spille golf igen og synes, det er super skønt at spille på Lübkers flotte bane. Vi vil gerne bidrage med et sponsorat, så vi fortsat kan spille golf i de bedste omgivelser.

Kvist ApS er et velrenommeret firma som har rødder tilbage til 1900-tallet, og Jesper er nu 5. generation ved roret. Kvist ApS udfører alt i murer- og entreprenørarbejde for både erhverv og private og har også kloakautorisation.

→ Læs mere om Kvist ApS her

Formuepleje er sponsor i Lübker Golf Klub

Hans Knudsen, golfmanager i Lübker Golf Klub, er begejstret over at kunne byde velkommen til en ny storsponsor. Formuepleje har valgt at tegne et sponsorat hos Lübker Golf Klub.

Aftalen er indgået med Marco Knudsen, Director Sales & Relations, Partner og Anders Bentholm, Senior Sales & Relations Manager. Både Marco og Anders er flittige golfspillere og vil komme til at bruge tid hos Lübker – blandt andet ved en Formuepleje-turnering. 

”Vi gerne vil støtte op omkring alt det gode arbejde, der bliver lavet i klubben. Vi har benyttet Lübker og deres fantastiske banefaciliteter til forskellige kundearrangementer, hvor vi har stiftet bekendtskab med mange nye samarbejdspartnere i og omkring klubben, og dem vil vi også gerne støtte op omkring med indgåelse af dette sponsorat”, fortæller Anders Bentholm.

Kort om Formuepleje

Formuepleje er Danmarks største privatejede kapitalforvalter. Deres målsætning er at være de bedste til det, de laver, og levere et systematisk, langsigtet merafkast til deres kunder. 

Formuepleje tilbyder investeringsløsninger for alle, og de arbejder hver dag for to ting: At skabe attraktive langsigtede afkast til kunderne, og for at bevare og øge deres formuer over tid. 

Dette gøres ud fra disse værdierne

  • Bankuafhængighed
  • Transparens
  • Bæredygtighed

Formuepleje investerer selv i de samme løsninger og på samme betingelser som deres kunder. Det giver et stærkt incitament til at maksimere afkastet samt minimere risikoen og omkostningerne. Dermed investerer de ikke blot for deres kunder, men også sammen med dem.

Tak til alle sponsorer i Lübker Golf Klub


 

Tak til alle sponsorer i Lübker Friends