Opdateret d. 13. januar 2021

Indendørs faciliteter i Square er midlertidig lukket til og med d. 7. februar


På baggrund af regeringens seneste udmelding om forlængelse af coronarestriktioner er vi nødsaget til at holde vores indendørs faciliteter midlertidigt lukkede – herunder:

- Spa & Wellness (inkl. spabehandlinger)
- Subtropisk Bad
- Fitness
- Restaurant

Det er fortsat muligt at leje en hyggelig feriebolig, spille vintergolf på vores fantastiske anlæg og købe gavekort.

Vores reception besvarer henvendelser mandag til fredag kl. 9.00 til 16.00, og du er velkommen til at ringe på tel. 38408000 eller sende en mail på mail@lubker.com 

Restriktionerne gælder foreløbigt frem til og med d. 7. februar. Vi afventer nye udmeldinger fra myndighederne ift., hvornår det er forsvarligt at åbne igen. Vi ser umådeligt meget frem til at kunne byde velkommen indenfor igen.

Ferieboliger kan fortsat lejes

Lübker Golf & Spa Resort dækker et areal på over 200 hektar, så her er rig mulighed for dejlige naturoplevelser i det flotte område – med god afstand til andre. Du kan blandt andet få motion og en uovertruffen naturoplevelse på vores populære Hjertesti.

Vintergolf

Lübker Golf Course er åben for spil

Vi har maksimal fokus på, at spil på banen vil foregå efter sundhedsstyrelsens forskrifter. Baneanlæggets beliggenhed, udstrækning og forholdsvis lave medlemstal gør, at man kan spille på forsvarlig vis. Der vil være banekontrol, som vil håndhæve de fremsatte restriktioner.

Vi er klar til at tage imod bookinger, spørgsmål m.v. – kontakt os på:

TEL. +45 3840 8000 |  MAIL@LUBKER.COM