17. juni 2024

Spil med en professionel

Kom og prøve kræfter med det fantastiske golfanlæg på Lübker, når Ecco Touren kommer på besøg.

Nu har du en unik mulighed for at spille en helt særlig runde på Lübkers mesterskabsbane, inden de professionelle spillere skal dyste i DP World Tour, Danish Golf Championship til august.

Mandag den 17. juni afholdes Ecco Tour Pro-Am, og her har du mulighed for at købe et 4-mands hold, hvor du – sammen med 2 af dine gæster – kommer til at spille Sand/Sky i selskab med en professionel spiller.

Ønsker du at spille golf på en af Danmarks absolut bedste baner, og samtidig få muligheden for at netværke med dine kunder, forretningsforbindelser eller ansatte, spille med en professionel spiller samt nyde god mad, så er Ecco Tour Pro-Am hos Lübker helt sikkert noget for dig.

Pris for et hold 8.250,-

Prisen inkluderer en 18-hullers runde på Sand/Sky samt topklasse forplejning. Et hold består af 3 amatører og 1 professionel.

Der er stadig et begrænset antal hold tilbage, så har du mod på at prøve kræfter med Lübker, så tag fat i golf manager Hans Knudsen på tlf. 51808522 eller mail hk@lubker.comECCO Tour – Danmarks professionelle golf tour – afholdes på Lübker i dagene 19.–21. juni.

Lübker Golf Resort

Lübker skal i august måned være vært for Danish Golf Championship, DP World Tour i Danmark. Kom og prøv kræfter med én af landets ypperligste baner. Du kan se frem til golf og gastronomi i særklasse.