7.–10. oktober 2023

Stor international junior turnering hos Lübker

Turneringen er tællende på de danske ranglister

Kom til Lübker og deltag i en international junior turnering, som afholdes i samarbejde med Global Junior Golf.

Dette er en fantastisk mulighed for at teste dit spil mod andre internationale spillere over 3 dage. Her får du et indblik i, hvordan de udenlandske spillere træner og udfordres på banen – og som en ekstra bonus opstår der måske nye golfvenskaber.


Global Junior Golf har i en årrække på tværs af landegrænser i hele Europa afholdt turneringer henvendt til juniorgolfspillere under 23 år. Denne turneringsopsætning har etableret sig som et velrenommeret arrangement, hvor både deltagere og ledsagere får enestående oplevelser på de særligt udvalgte værtssteder. Formålet har gennem alle årene været at skabe en professionel atmosfære, som samtidig er både hyggelig og bredtfavnende, og hvor hele familien kan være med og støtte op.

NYHED! Turneringen er nu tællende på de danske ranglister

Turneringsformat

Der bliver spillet i følgende rækker:

- Drenge: U12, 12-14, 15-18 & 19-23
- Piger: U12, 12-14, 15-18 & 19-23

Turneringen er tællende til den danske rangliste (dog ikke U12), så her er god mulighed for at hente nogle ranglistepoint.

Brutto scores er tællende.
Præmier til top 3 i både drenge og piger i alle kategorier.


Umiddelbart efter denne dato fortsætter turneringen hos Blokhus Golfcenter.

Tilmelding

For at deltage i turneringen skal man være medlem af Global Junior Golf.
Dette medlemskab kan opnås HER

Tilmelding til turneringen fortages som normalt via golfbox HER

Tilmelding for U12 deltagere foregår HER

Oplevelser for hele familien

Hele familien kan tage med og støtte op, idet man kan bo i vores udlejningsboliger tæt på banen. Ligeledes kan vi stå for en lækker forplejning.

Der er også mulighed for at tage en dukkert i subtropisk bad og slappe af i vores spafaciliteter, så familien kan bruge denne turnering som en lille efterårsudflugt til dejlige Djursland, hvor hele flokken kan få herlige oplevelser.

Få et tilbud på tel. 38408000 eller golf@lubker.com 

Om Global Junior Golf


Global Junior Golf er blevet skabt for at give juniorspillere en platform for juniorgolfturneringer, hvor en professionel opsætning, familieatmosfære og betagende lokationer er nøgleværdierne.

I mange år har Global Junior Golf lavet samarbejder med partnere over hele kloden. Juniorer kan via dette verdensomspændende setup konkurrere mod andre topjuniorer. Spillere kan deltage ved en enkelt eller flere events over hele kloden.