AFLYST

Skovbad, lækker vegetarisk frokost og spa

En særlig invitation til dig som ønsker velvære for krop og sjæl i en kombination af natur-wellness og afslappet luksus. Dagen byder på skovbadning, sund powerbowl salat og spabad.

Natur, sansning, stilhed og mindfulness

Guidet skovbad

Vi starter dagsretreatet med et 2-timers guidet skovbad i den smukke natur omkring wellnesscentret. Skovbadning åbner dine sanser, og du vil opleve et større nærvær, mere ro i din krop og i dit sind og øget velvære.

Det er en smuk oplevelse, hvor vi bevæger os stille og roligt i skoven, og undervejs guides du til at høre, indsnuse, betragte, og mærke omgivelserne. Det foregår både liggende, gående og siddende.

Tag tøj og sko på, der passer til vejret, og som kan holde dig varm. Vi sørger for en måtte til at ligge og sidde på samt en flaske vand og noget varmt at drikke. 

Skovbad eller shinrin-yoku stammer fra Japan og er en gammel tradition, som handler om at ”bade” sine sanser i skovens indtryk. Læs mere om skovbadning HER

Spa og mindfulness

Efter frokost er der mulighed for afslapning i vores 2-etagers spa, der byder på bl.a. dampbad, kneipp, varme hvilestole, finsk pejsestue, koldtvandskaskader og vildmarkskar på rooftop med udsigt til flotte naturområder. 

Tag afsted med en ven, du har lyst til at tilbringe kvalitetstid med eller kom alene, hvis du har brug for en dag i dit eget selskab. Rammerne inviterer både til socialt samvær og alenetid.

Pris: 1.095,- (samlet værdi 1.550,-)

Lübker Skovbad & Spa Day Retreat | Program

  • Kl. 09.00-09.30:  Ankomst/omklædning
  • Kl. 09.30-11.30:  2-timers guidet skovbad
  • Kl. 11.30-12.00:  Pause
  • Kl. 12.00-13.00:  Frokost: Powerbowl og økologisk drik
  • Kl. 13.00-15.45:  Spahygge inkl. forplejning
  • Kl. 16.00: Tak for i dag

Din særlige pris: 1.095,- (værdi 1.550,-)

Seneste tilmelding den 14. april 2024 via nedenstående formular.
Obs. Der er et begrænset antal pladser tilgængelig på dette retreat (max antal 20).

Erfarne og passionerede skovbadsguider

Din ene guide, Gitte Grand Bang, har undervist i sanseture (også kaldet skovbade) og naturmeditation siden 2022, og hun har guidet over 30 sanseture. Desuden er hun certificeret systemisk naturcoach og er inspireret af japanernes måde at bruge naturen på. Gitte elsker at videregive den glæde og ro, det giver at fordybe sig i naturen. Som guide i naturen skaber hun en behagelig og rolig atmosfære, så du kan nyde naturen i fulde drag. 
Læs mere om Gitte på helinaturen.dk

Din anden guide, Anja Larsen, er uddannet ergoterapeut og har i mange år beskæftiget sig med sansernes og omgivelsernes betydning for menneskers velvære og sundhed. De seneste år har Anja fordybet sig i koblingen mellem natur, mennesket og sundhed. Her har hun blandt andet lavet flere forløb i naturen samt guidede skovbade med fokus på at reducere stress og fremme mental sundhed. 
Læs mere om Anja på Staerkafnatur.dk

Tilmelding til Lübker Skovbad & Spa Day Retreat

Udfyld felterne i denne formular – så sender vi en bekræftelse på din reservation, såfremt der er ledige pladser.

Ønskes overnatning

Betingelser

Retreatet skal forudbetales med det fulde beløb. Såfremt minimum antal deltagere (12) ikke opnås, forbeholder Lübker sig retten til at aflyse arrangementet og refundere beløbet.

Tilmelding er personligt og bindende. I tilfælde af sygdom er det muligt at overdrage pladsen til en anden. Refundering af betalingen er ikke mulig.

Pladsen er bekræftet, når du har modtaget en endelig reservation fra Lübker Spa & Welllness, og når det fulde beløb er indbetalt. Betalingsmetode vil fremgå af bekræftelsen.