Søndag 19. maj 2024

Yoga og mindfulness workshop

I denne workshop får du et dejligt åndehul, hvor du kan slippe hverdagens stress, komme helt ned i kroppen og få inspiration til simple redskaber, du kan integrere i hverdagen.

Kombineret yoga, meditation og åndedrætsøvelser

Vi starter dagsretreatet med en 2,5 times yoga og mindfulness workshop. Vi kommer hele vejen rundt i kroppen med særligt fokus på typiske steder travlhed manifesterer sig i kroppen (lænd, nakke, bindevæv, etc.), så du kan gå derfra med en følelse af lethed og velvære. Der er både stående, siddende og liggende stilinger, som tilpasses til din erfaring med yoga.

Social dining setup

Kulinarisk langbordsfrokost

Til frokost skal vi nyde en pescetarisk langbordsfrokost med bl.a. et lækkert udvalg af økologiske drikke. Vores dygtige køkkenchef tryller med årstidens råvarer og sikrer dig en lækker kulinarisk oplevelse.

Spa og mindfulness

Efter frokost går vi i vores 2-etagers spa, der byder på bl.a. dampbad, kneipp, koldtvandskaskader, finsk pejsestue og vildmarkskar på vores rooftop. 

Under spaopholdet inviteres du til en beroligende mindfulnessøvelse i dampbadet. Efterfølgende vil vi gå udenfor til koldtvandskarrene og anvende de øvelser, vi har været igennem, til at være i en udfordrende situation (denne del er frivillig).

Underviser Jane Rosenberg

Jane Rosenberg har, siden hun boede i Indien i 2008, undervist og uddannet sig inden for yoga, åndedrætsteknikker og meditation. Hendes store passion er at gøre yogateknikkerne tilgængelige for alle og nemme at integrere i hverdagen med henblik på at opleve mindre stress og mere livsglæde.

Ud over at undervise i yoga og være spabehandler på Lübker, er Jane en passioneret vinterbader og arbejder med at hjælpe mennesker til at leve deres liv i balance og integritet gennem holistiske coachingforløb.

Pris: 1.195,- (samlet værdi 1.585,-)

Yoga & Mindfulness Day Retreat | Program

  • Kl. 08.30-09.00:  Ankomst /omklædning
  • Kl. 09.00-11.30:  2,5 timers Yoga & Mindfullness workshop
  • Kl. 11.30-12.00:  Pause
  • Kl. 12.00-13.00:  Social dining pescetarisk frokost
  • Kl. 13.00-15.45:  Spahygge og mindfulnessøvelse i dampbad inkl. forplejning
  • Kl. 16.00: Tak for i dag

Din særlige pris: 1.195,- (værdi 1.585,-)

Seneste tilmelding den 12. maj 2024 via nedenstående formular.
Obs. Der er et begrænset antal pladser tilgængelig på dette retreat (max antal 15).

Tilmelding til Yoga & Mindfulness Day Retreat

Udfyld felterne i denne formular – så sender vi en bekræftelse på din reservation, såfremt der er ledige pladser.

Ønskes overnatning

Betingelser

Retreatet skal forudbetales med det fulde beløb. Såfremt minimum antal deltagere (12) ikke opnås, forbeholder Lübker sig retten til at aflyse arrangementet og refundere beløbet.

Tilmelding er personligt og bindende. I tilfælde af sygdom er det muligt at overdrage pladsen til en anden. Refundering af betalingen er ikke mulig.

Pladsen er bekræftet, når du har modtaget en endelig reservation fra Lübker Spa & Welllness, og når det fulde beløb er indbetalt. Betalingsmetode vil fremgå af bekræftelsen.