Lübker business netværk

Eksklusive oplevelser og GOLF i centrum


Vi har et ønske om, at Lübker Business Club bliver et samlingspunkt for alle erhvervs – og privatpersoner med en fælles interesse og passion for golfsporten.

Med udgangspunkt i de fantastiske rammer omkring Lübker Golf Resort vil vi skabe rammerne for, at Lübker Business Club bliver stedet, hvor der opstår nye relationer og udvikling medlemmerne iblandt.

De enkelte medlemmer vil få mulighed for at præsentere sig selv og evt. virksomheden med det klare formål, at der udvikles forretning medlemmerne iblandt. Alt dette skal naturligvis krydres med masser af gode oplevelser på og omkring golfbanen.

Arrangementskalender for 2024

Programmet for 2024 byder på netværk, golf, faglige arrangementer, attraktive udflugter – og naturligvis stor fokus på den kommende Danish Golf Championship, DP World Tour, hvor du får efterfølgende får mulighed for at spille turneringens baneopsætning.

Opstartsmøde 10. april

Vores første møde er planlagt til den 10. april 2024. Her byder vi på en middag for dig og en ledsager. Vi fortæller om tankerne bag Lübker Business Club, og der vil være et indlæg fra en relevant sportsprofil.

Ud over 7 eksklusive arrangementer henover sæsonen, inviterer vi i løbet af 8 onsdage til Lübker Business Club's gennemgående turnering med efterfølgende spisning i Brasseriet.


Ønsker du at høre mere om fordelene ved et medlemskab i Lübker Business Club samt at få et fuldt indblik i årets arrangementskalender så kontakt:

Golfmanager Hans Knudsen | hk@lubker.com 

Indmeldelsesformular – Lübker Business Club

Ved ønske om indmeldelse i Lübker Business Club 2024 bedes du udfylde denne formular.

Tak til alle sponsorer i Lübker Golf Klub