Med greenfee, overnatning og forplejning

Uforglemmeligt golfophold for 2


Samler I på skønne golfoplevelser? Hos Lübker Golf & Spa Resort finder du et komplet golfophold for 2 personer, hvad enten du vil afsted med din partner eller en god ven. Vi har både ophold til jer, der ønsker fuld fokus på golfen, og til jer der ønsker plads til afslapning og forkælelse oveni. I får adgang til vores golfbaner, overnatning, morgenmad, og derudover mulighed for middag og adgang til lækre spafaciliteter.

Lübker Golf & Spa Resort – boliger med flot udsigt til banen

Hvad inkluderer et golfophold hos Lübker?

Vores golfophold inkluderer overnatning i en hyggelig feriebolig omgivet af skov og smukke golfbaner, skøn morgenbuffet, greenfee til Lübker Golf Course og adgang til træningsområde med overdækket driving range.

I har også mulighed for at vælge en pakke, der inkluderer 2- eller 3-retters menu i vores restaurant Brasseriet. Vi kan anbefale at kombinere jeres ophold med afslapning i vores Spa & Wellness-oase som afslutning på en god dag på golfbanen. 

Lübker Golf Course – 27 golfhuller, Sand, Sky og Forest

Lübker Golf Course kåret som Danmarks bedste golfbane

Tag udfordringen op sammen på Lübker Golf Course, som er kåret som Danmarks bedste golfbane flere gange. De unikke baner er designet, så både erfarne og mindre erfarne golfspillere får spændende golfoplevelser. Alle vil med garanti få glæde og energi den smukke natur, der omgiver banerne.

Golfanlæggets 36 huller består af tre 9-huls sløjfer – Sand, Sky & Forest – samt Pay & Play-banen Lübker Academy Course.

Golf- og spaophold kan kombineres med god mad i Brasseriet

Ekstra forkælelse til jeres golfophold

Oplevelser med gastronomi og wellness

Når I vælger et golfophold hos Lübker Golf  Resort& Spa, er der rig mulighed for at krydre jeres golfoplevelse med endnu mere forkælelse. Besøg vores 3.500 m2 wellness-oase, hvor I bl.a. finder sauna, dampbad, vildmarkskar og skønne ansigts- og kropsbehandlinger. 

Afslut dagen med en velsmagende madoplevelse for 2 personer i Brasseriet, der serverer skønne nordiske retter med afsæt i sæsonens gode råvarer. 

Golfbag icon

Gavekort til golfophold for 2

Overrask din partner eller nogen du har kær med et gavekort til golfophold for 2. Vedkommende vil helt sikkert sætte pris på en skøn golfoplevelse og et afbræk fra hverdagen.

Opdag meget mere om golfophold for 2 hos Lübker

Kontakt os her


Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG