Kæreste getaway

Nyd et romantisk ophold for 2 med spa


Søger du det perfekte romantiske getaway i Jylland? Tag din kæreste med på et romantisk ophold med spa, god mad, skøn natur og afslapning på Lübker Golf & Spa Resort. Vi har sørget for de perfekte rammer, så I blot skal fokusere på at nyde tosomheden og pleje kærligheden.

Mellem smuk skov og golfbaner ligger Lübker Spa & Wellness og ferieboliger

Hvad inkluderer et romantisk spaophold for 2 på Lübker?

I kan se frem til overnatning i en hyggelig feriebolig beliggende mellem grønne skove og smukke golfbaner. Derfra er der ikke langt til vores Spa & Wellness-afdeling, hvor I har adgang til to etager med dampbad, sauna, varme vildmarkskar på rooftop og meget mere.

I kan også glæde jer til en lækker morgenmad og mulighed for en gourmetmiddag for 2 i vores Brasserie, hvor I finder lækre nordiske fusionsretter med årstidens råvarer.

Kærestepar nyder udsigten på Lübker Spa rooftop

Ekstra forkælelse på kæresteopholdet

Forestil at fordybe jer sammen i en 3.500 m2 wellness-oase og nyde et glas champagne i vildmarkskaret på vores rooftop med udsigt til Djurslands smukke natur. I Lübker Spa & Wellness er der fokus på ultimativ afslapning for krop og sjæl. 

Vi tilbyder også lækre spabehandlinger til jer, der ønsker lidt ekstra luksus under jeres kæresteophold.

Vin og middag for 2 serveres i Brasseriet

Gourmet eller tapas for 2

Mellem smuk skov og golfbaner ligger vores Brasserie, i gåafstand fra de fleste ferieboliger. Menukortet byder på et mix af traditionsrige, nordisk inspirerede, klassiske retter med et twist. Alle lavet med kvalitet og friske råvarer i højsædet. Vi tilbyder både tapas, en delikat a la carte menu eller den fulde 3-retters menu med mulighed for vinmenu.

Hjertesti på Lübkers flotte områder

Kærestetur på Hjertestien

Naturen på Djursland er det perfekte åndehul. I den omgivende skov finder I vores smukke Hjertesti, der indbyder til en naturskøn løbetur eller en hyggelig gåtur med ro og nærvær. På ruten kan I også opleve sjældne orkidéer, smukke vandhuller, rigt dyreliv og endda interessante fortidslevn.

Gavekort til romantisk ophold for 2


Overrask din kæreste eller et par med et gavekort til et romantisk ophold med spa. De vil med garanti takke dig for et tiltrængt afbræk i kærlighedens tegn.

Forskellige muligheder for romantiske spaoplevelser

Klik på linket herunder og find vores aktuelle tilbud på jeres næste wellness-eventyr.

Få et tilbud på et romantisk ophold for 2 med spa

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG