Familie weekendophold med aktivitet og afslapning


Drømmer I om et par skønne familiedage væk fra hverdagen? Hos Lübker Golf & Spa Resort finder I sjove aktiviteter for børnefamilien og mulighed for afslapning i en hyggelig feriebolig. På resortet kan hele familien prøve kræfter med golf på Pay & Play golfbanen, brænde energi af i Subtropisk Bad eller konkurrere i Game Room og meget mere. På særlige dage kan I endda tage børnene med i Familie Spa. Og så er I ikke langt fra andre herlige attraktioner på Djursland.

Børnefamilie går tur på Lübkers grønne arealer

Velindrettede familieboliger i Djurslands natur

Medbring børnene på et weekendophold med plads til oplevelser og nærvær. Når I overnatter på Lübker, kan I vælge en af vores hyggelige ferielejligheder med 4 sengepladser eller et feriehus, hvor I kan bo op til 6 personer. Alle boligerne er beliggende nær grønne skove og stier, der omgiver resortet.

Lübker Golf & Spa Resort er i kort afstand til byerne Aarhus, Randers, Ebeltoft og Grenaa, som alle ligger inden for en radius af 40-50 km. I finder også forlystelsesparken Djurs Sommerland lige i vores baghave.

Aktiv familieweekend

Naturen omkring Lübker er i særklasse, og når man nu er på weekendophold på et golf resort, er det oplagt at prøve kræfter med golfen på vores Driving Range eller Pay & Play golfbane. Hvis vejret ikke indbyder til udendørs aktiviteter, så er der også rig mulighed for indendørs hygge i Subtropisk Bad, Familie Spa eller spil og leg i Gameroom.

Wellness for hele familien i Lübker Square

Lige ved siden af resortets legeplads og boldbane ligger Lübker Square. Her finder I Subtropisk Bad, hvor børnene kan hygge sig i timevis samt Spa & Wellness og fitnesscenter til glæde for de voksne. Square Café tilbyder børnevenlige retter og naturligvis også noget mundgodt til mor og far.

Første søndag i hver måned kl. 9.00-14.00 + på udvalgte dage i skoleferier tilbyder vi Familie Spa, hvor hele familien kan nyde godt af vores lækre spafaciliteter. Her er også mulighed for 20 minutters børnemassage til KUN 395,- 

Meget mere om familieophold på Lübker

Opdag flere aktiviteter på resortet og attraktioner på Djursland for børnefamilier.

Få et tilbud på ophold

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG