Påskeferie på smukke Djursland


Et ophold på Lübker i påsken er det perfekte afbræk fra hverdagen, hvor I kan nyde hinandens samvær i hyggelige og afslappende rammer.  Lübker Golf & Spa Resort dækker et areal på over 200 hektar, og på Djursland findes masser af seværdigheder, hvor I kan gå på opdagelse i naturen.

BOOK EN FERIEBOLIG PÅ TEL. 38480000 | BOOKING@LUBKER.COM 

Et velfortjent pusterum

Påskeferie i smukke og fredelige omgivelser

Tag ungerne med i en lækker feriebolig i påskeferien. Nyd foråret og brug påskedagene til afslapning og samvær med familien, hvor I kan lege, bage, læse en bog, gå ture på vores Hjertesti og ikke mindst nyde velvære ved Familie Spa.

Det er naturligvis også muligt at få fantastiske oplevelser på golfbanen – også for dig der bare vil prøve golfsporten af på vores Pay & Play-bane.


BO 2 VOKSNE OG 2 BØRN I ET DEJLIGT FERIEHUS

2 overnatninger (3 dage) inkl. entré til Familie Spa fra KUN 995,- pr. person

Påskeferie med Familie Spa

Nyd en wellness-stund sammen

I Lübker Square finder I Subtropisk Bad, hvor børnene kan hygge sig i timevis samt Spa & Wellness og fitnesscenter til glæde for de voksne. Square Café tilbyder børnevenlige retter og naturligvis også noget mundgodt til mor og far.

I påsken kan både store og små få slappet af i vores dejlige spaområde. Hop i spabadet og få løsnet op i muskulaturen, nyd et dejligt fodbad ved den flotte fontæne, eller læs en bog sammen i vores pejsestue – mulighederne er mange.

*Familie Spa er muligt (ifølge barn på 5-14 år) fra mandag d. 25. marts til torsdag d 28. marts kl. 9.00-12.00 eller kl. 11.00-14.00

Tilbud på ophold i påsken

Bemærk: Priserne afhænger af boligtype, antal personer i boligen samt ankomstdag. Tilbuddene er gældende den 22. marts-1. april 2024

Skal du bruge priser på flere/færre personer, eller har du andre spørgsmål så kontakt os – vi er klar til at hjælpe.

TEL. 38408000 | BOOKING@LUBKER.COM 

Fra 995,- pr. person
2 overnatninger | Familie Spa

Påskeferie med Familie Spa

 • 2 x overnatninger i bolig for op til 4 personer
 • Fri entré til Subtropisk Bad*
 • Entré til Familie Spa
 • Fri adgang til fitnessfaciliteter (min. 15 år)
 • Linned, håndklæder og slutrengøring

3 dage / 2 nætter: Fra 995,- pr. pers.

Priseks. gælder ved 4 pers. i ferielejlighed og ved ankomst mandag-torsdag.

Send bookingforespørgsel
Fra 1.595,- for 4 personer
Spa & Wellness | 2-retters menu

Påske getaway med Spa & Påskeplatte

 • Overnatning i ferielejlighed
 • Entré til Spa & Fitness 
 • Påskeplatte
 • Morgenmad
 • Linned, håndklæder og slutrengøring

2 dage / 1 nat: Pris i alt fra 1.595,-

Priseks. gælder ved 2 pers. i ferielejlighed og ved ankomst mandag-torsdag.

Send bookingforespørgsel
Fra 1.795,- pr. person
Spa & Wellness | 2-retters menu

Påske getaway med Spa & Gourmet

 • Overnatning i ferielejlighed 
 • 2-retters middag i Brasseriet
 • Morgenmad
 • Entré til Spa & Fitness på afrejsedagen (Ønskes spaentré også på ankomstdagen kan dette tilkøbes)
 • Påske frokostplatte
 • Linned, håndklæde og slutrengøring

2 dage / 1 nat: Fra 1.795,- pr. pers.

Priseks. gælder ved 2 pers. i lejlighed og ved ankomst søndag-torsdag. 

Send bookingforespørgsel

Fuldt udstyret bolig

Der er god plads i vores feriehuse, så I kan medbringe alle de ting, I har brug for. Men lad bare dyner og puder blive hjemme – vi har selvfølgelig sørget for opredning samt håndklæder til alle mand.

Alle boligerne har direkte udsigt til de smukke naturomgivelser og er udstyret med et køkken og spiseplads, så I har mulighed for at tilberede jeres måltider.

Kunstgræsbane, petanque og gameroom

Aktiviteter for alle

Lübker Golf & Spa Resort er meget mere end golf og spa. Her er den dyrebare fritid i fokus, og den skal nydes til fulde med et godt mix af både afslapning og hyggelige aktiviteter – ude og inde.

Naturen omkring vores resort er i en klasse for sig, uanset årstid og vejrtype, og vi vil opfordre jer til at gå omkring og udforske det smukke landskab. Når vejret ikke er til udendørs udfoldelser, er der rig mulighed for indendørs aktiviteter og underholdning til børn og voksne.

Lübker Golf Course – gruppe af golfspillere på banen

9-hullers Pay & Play

Lübker Academy Course

Vi har også en flot 9-hullers Pay & Play-bane til dig, der ikke har golfkørekort/DGU-kort. Banen er ideel til alle aldre og niveauer, så tag hele venneflokken og børnene med.


Greenfee pr. dag pr. person KUN 225,-

Løberuter ved Lübker

Lübker Hjertesti

Området byder på umådelig skøn natur, og I kan sammen gå på opdagelse og nyde det tidlige forår. På jeres tur i den hyggelige skov kan I være heldige at spotte både rådyr, egern og måske en påskehare.

Vi har i samarbejde med Hjerteforeningen afmærket en 5 km rute, hvor det skønneste af Lübker, naturen og danmarkshistorien kan opleves på tæt hold.

Højdepunkter i Djurslands natur

På Djursland finder I masser af gratis seværdigheder, hvor I kan gå på opdagelse i naturen – fx i Nationalpark Mols Bjerge, som byder på en varieret natur bestående af en stor del af de danske naturtyper. 

Fire unikke steder på Djursland er med i inspirationsguiden "Smutturen": Kalø Slotsruin, Tre Høje i Mols Bjerge, Sletterhage Fyr og Ørkenen på Anholt.

Kontakt os for et tilbud


Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG