Nyd påsken og det dejlige forår hos Lübker


I påskeferien tilbyder vi både spa-forkælelse for voksne samt Familie Spa inkl. Subtropisk Bad for børn i formiddagstimerne. Det er naturligvis også muligt at få fantastiske oplevelser på golfbanen – også for dig der bare vil prøve golfsporten af på vores Pay & Play-bane. Sulten kan stilles i vores frokostcafé eller i Brasseriet.

Program i uge 14

Hele ugen
Sjov, vandplask og hygge i Subtropisk Bad, entré 70,- 
Forkælelse og afslapning i Lübker Spa, entré fra 350,- → Book spaentré her

Mandag d. 3. april
Babyhygge i Subtropisk Bad kl. 10.00-18.00. Pris for mor/far og baby (op til 12 mdr.), 70,-

Tirsdag d. 4. april
Familie Spa kl. 10.00-13.00, 250,- pr. pers.

Onsdag d. 5. april
Familie Spa kl. 10.00-13.00, 250,- pr. pers.

Torsdag d. 6. april (skærtorsdag)
Familie Spa kl. 10.00-13.00, 300,- pr. pers.

Lübker Golf Course – gruppe af golfspillere på banen

9-hullers Pay & Play

Lübker Academy Course

Gå ikke glip af en forårsrunde på vores flotte golfanlæg. Lübkers mesterskabsbane er kåret til Danmarks bedste, og vi har derudover en 9-hullers Pay & Play-bane til dig, der ikke har golfkørekort/DGU-kort. Denne bane er ideel til alle aldre og niveauer, så tag hele venneflokken og børnene med. Golfudstyr kan lånes.


Spil og lån af udstyr fra KUN 225,-

Familie – feriebolig

Fridage med spa & wellness og smuk natur

Påskeferie i en lækker feriebolig

Tag ungerne med i en lækker feriebolig i påskeferien. Nyd foråret og brug påskedagene til afslapning og samvær med familien. Vores feriehuse rummer sengepladser til hhv. 4 eller 6 personer. Da boligerne er privatejede, er de indrettet på hver sin charmerende vis. Alle har direkte udsigt til det smukke golfanlæg og er udstyret med et køkken og spiseplads


BO 2 VOKSNE OG 2 BØRN I ET FERIEHUS

2 overnatninger (3 dage) inkl. entré til Familie Spa Fra KUN  1.095,- pr. person

Højdepunkter i Djurslands natur

På Djursland finder I masser af gratis seværdigheder, hvor I kan gå på opdagelse i naturen – fx i Nationalpark Mols Bjerge, som byder på en varieret natur bestående af en stor del af de danske naturtyper. 

Fire unikke steder på Djursland er med i inspirationsguiden "Smutturen": Kalø Slotsruin, Tre Høje i Mols Bjerge, Sletterhage Fyr og Ørkenen på Anholt.

Kontakt os for et tilbud på ophold i påskeferien


Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG